2015-08-31

Smitten Polish - Ignis Opal (V2)

Hallå igen, hoppas allt är bra med er! Har ni några planer? Min dag ska ägnas åt fortsatt jobbsökande, och kanske en sväng till gymmet om jag bara orkar pallra mig ur soffan. Är jättesugen på att testa mina nya lack, köpte bland annat en hel del fint från H&Ms nya grejer, men jag fick ett ryck och klippte bort allt som var löst från nagellossningen i fredags så jag har nästan inga naglar kvar att måla på hehe. De läker ju så sakteliga och de verkade inte påverkas negativt av att jag bar lack, men jag tänkte ändå att det kanske är bäst att hålla dem korta och lackfria ett tag till så de får läka i lugn och ro.

Här kommer således en swatch på Ignis Opal (V2) från Smittens Opalescent Elements-kollektion från tidigare i sommar. Jag har ju redan visat detta i en skittle men tyckte absolut att lacken skulle få visas upp i sin fulla prakt på egen hand med. Det här är ersättningslacket jag fick när det första hade pigment som bröts ner och ändrade färg, och så här ska det alltså se ut egentligen. En härligt färgstark rosa jelly med vackra flakes i, som skiftar mellan grönt och blått och kanske lite guld också. Tre lager här, inget att anmärka på formulan!

English:
Hello again, hope you're well! My day will be spent applying for more jobs, and perhaps I will hit the gym later. I really want to try out my new polishes, I bought some really pretty stuff from the updated H&M beauty section, but last Friday I cut off all the loose parts of my nails that had lifted off due to the Mentality issues. So I've barely got any nails to paint now. They are slowly healing and they did not seem to be affected negatively by me wearing polish, but I still thought it might be best to keep them short and naked for a little while longer.

So, here's a swatch of Ignis Opal (V2) from the Smitten Polish Opalescent Elements collection from earlier this summer. I've already showed you this one in a skittle but I figured that the polishes deserve to be shown on their own as well, they are so pretty! This is the replacement polish I got since the pigments in my first one started breaking down and changing colour, so this is what it's supposed to look like. It's a lovely bright pink jelly with colour shifting flakies, I see some green and blue and perhaps some gold in there. Three coats, no complaints about the formula!

13 kommentarer:

 1. I love this in-your-face pink and the flakies <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's truly gorgeous! I'm so in love with this entire collection :)

   Radera
 2. Gorgeous polish and lovely flakies :-)

  Glad to hear your are healing :-)

  SvaraRadera
 3. Verkligen ett härligt lack! Skönt att det går åt rätt håll med naglarna men det är nog bra att skynda långsamt. Fast att klippa dem kort borde enbart ha betydelse för risken att fastna och slita i nageln av den anledningen. Jag gjorde det och tyckte att det var till stor hjälp men är naglarna nästan bra så borde det inte spela så jättestor roll.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns som att det är på bättringsvägen. Anledningen till att jag klippte bort det var för att det fastnade massa smuts under dem hela tiden och jag var lite rädd att det skulle bli infekterat eller så, lättare att hålla dem rena om de är korta. Men som sagt, det går åt rätt håll och jag tror inte jag ska behöva klippa ner dem en gång till :)

   Radera
 4. Härligt lack!
  Jag klippte också ner mina naglar rejält när jag hade nagellossning. Dels för att inte fastna i saker, som Emma säger, men också för att inte få infektioner av svamp eller bakterier under dem. Jag har läst på lite i några dermatologiartiklar, och de skriver att man bör hålla lossade naglar korta. Så det var nog en bra idé av dig att göra det. Det är ju lika bra att ta det försiktigt. Kul att de börjar ordna upp sig för dig i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, det var mest för att undvika att det fastnar en massa smuts under som är svårt att få bort. Lättare att hålla kortare naglar rena. Lika bra att det får läka ut i sin egen takt och så får jag återgå till min normala rutin när de är hela igen :)

   Radera
 5. beautiful polish! i love the flakie bits :)

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!