2014-12-05

OPI - Kiss me at Midnight

Hej på er! Har varit rejält körigt i veckan med allt skolarbete jag skulle hinna färdigt med innan avresa, men nu är det gjort och imorgon bitti börjar jag åka mot Thailand :) Ska bli så underbart skönt med lite sol och värme. Kommer därmed inte vara superaktiv här på bloggen ett tag framöver, men ska försöka hinna med att förbereda några tidsinställda inlägg här under kvällen så att det inte gapar alldeles tomt. Kommer förmodligen inte kunna svara på kommentarer förrän jag är tillbaka.

Hur som helst, idag visar jag ett lack som verkligen tog mig med storm när jag bar det och mina bilder gör det inte alls rättvisa. Detta är Kiss me at Midnight från OPI, kom med förra årets julkollektion som gjordes i samarbete med Mariah Carey. Ett isigt blått texturlack med silverglitter. Helt underbart är det!

Två lager, torkade inte supersnabbt men väl värd väntan! Glittrar mycket mer än vad som förmedlas på mina bilder. Älskar verkligen detta, det kommer definitivt användas igen. :)

2 kommentarer:

  1. Det är ju bara såååå himla snyggt! Ha det sååå bra nu i Thailand. :-)

    SvaraRadera
  2. Verkligen mycket tjusigt! Hoppas att du får en underbar semester!

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!