2014-11-28

OPI - OPI With a Nice Finn-ish

Ett sent inlägg som får avrunda fredagsmyset innan jag kryper till kojs! Tyvärr inget hololack, solen har inte behagat visa sig alls här på sistone så då har jag inte känt mig så supersugen på att använda mina holosar tyvärr. Blir ytterligare ett lack från OPIs Nordic-kollektion istället, guldiga OPI With a Nice Finn-ish. Nu har jag inte jättemånga kvar från den kollektionen att visa, jag är inte direkt världens snabbaste när det kommer till sånt här ;)

Jag är dålig på att använda guldlack, vet inte riktigt varför för jag trivs oftast i det. Detta är väl inte det finaste jag har i guldkategorin men helt okej ändå. Färgen är trevlig och jag upplever inte att den skär sig mot min hudton. Två lättmålade lager har jag på bilden, men det täckte nästan på ett lager. Lite tråkiga borstdrag blir det förvisso, fast så brukar det ju ofta bli med den här typen av finish.

3 kommentarer:

  1. Jag har insett att jag gillar lite mer bruntonade guld, än som detta mer gultonat. Konstigt egentligen eftersom jag älskar gula lack :D

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!