2014-11-16

Different Dimension - It Was On Sail!

Hej på er! Hoppas ni har haft en trevlig helg än så länge. Denna dag ska ägnas åt lite städ och fix här hemma, och eventuellt en sväng till gymmet. Har ni några planer?

Idag visar jag It Was On Sail! från Different Dimension, årets sommarkollektion Sea You On The Other Tide närmare bestämt. Det består av små, matta rosa, vita och svarta glitter i en klar bas, och så finns det lite holoskimmer i lacket med som gör det lite extra intressant när ljuset faller på det. Tyvärr syns nog inte holot här, det var svårt att få det att fastna på bild. Jag visar två sätt att bära det på, som layering (över Nails Inc Baker Street) och på egen hand som en accentnagel.

I layering-varianten har jag använt ett lager ovanpå det blå lacket. Glitterspridningen var bra, det blev jämnt och fint fördelat över nageln. Lacket är rätt lättarbetat också, inte för tjockt som vissa glitter kan vara. På ringfingret, där jag bär lacket på egen hand, har jag tre lager plus lite duttande på någon liten fläck som blev lite kal, då blev det rätt så opakt. Jag gillar nog det mest som layering, tyckte det passade bra med det blå, och det kan nog funka över många olika färger också! Bör nog tillägga att det torkade lite knöligt, jag har två lager överlack på bilderna här och då var det fortfarande inte slätt. Kanske vore bättre med ett lite tjockare överlack.

Denna manikyr kanske är lite för enkel för att passa in på Nail Art Sunday som kör fritt val på temat denna vecka, men jag gör ett försök så hoppas jag att Lela godkänner! Kika in där för ett lass med nagelkonst :)

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Ja det är ett väldigt härligt lack :)

   Radera
 2. Jättefint, gillade det både som layering och eget. Det funkar på båda sätt. Ska spana in Different Dimension, och tycker dessutom att det funkar alldeles perfekt som nail art, allt måste ju inte vara superavancerat jämt :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag gillar DD, ska nog beställa fler lack från det märket. Har varit nöjd med dem hittills! Nej det är sant, ibland kan det få vara lite enklare.

   Radera
 3. Jättefint, både på egen hand och över det blåa! Gillar så här små glitter som är mindre "krävande" vid applicering också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, sen är de mindre glittren oftast lättare att ta bort också, jag har sällan tålamod för borttagningen av glitterlack i vanliga fall ;)

   Radera
 4. Ser jättefint ut både som layer och på egen hand :)
  xx

  SvaraRadera
 5. Åh det var en riktig snygging det:) Och klart att det räknas som nailart, allt med två lack eller mer kvalar in på NailArt Sunday.

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!