2014-11-24

OPI - My Dogsled is a Hybrid

Hej på er! Hanns inte riktigt med att varken blogga eller läsa bloggar förra veckan. Christian hade examensfestligheter i helgen så det var en del att förbereda, tillsammans med en hel massa skolarbete som jag måste få klart i tid då jag åker till Thailand 7 december. Ska bli såå skönt, men mycket att göra innan dess som sagt.

Idag visar jag ett lack som ni säkert sett på en miljard bloggar redan, My Dogsled is a Hybrid från OPIs Nordic-kollektion. Ett härligt grönt cremelack som drar lite åt turkost, ser väldigt färgstarkt ut i flaskan men jag upplever det som en aning mer dämpat på naglarna.
Två lättmålade lager på mina bilder. Tyckte att färgen torkade något mörkare än i flaskan, men det var väldigt marginellt. Inte en färg som jag kanske associerar sådär supermycket med höst, men en härlig färgklick i en kollektion som annars bestod av en himla massa bruna/lila toner.

9 kommentarer:

 1. Älskar detta, tycker färgen är så vacker!

  SvaraRadera
 2. Fint lack, och jag är såååå avis på Thailandsresan, har velat åka dit så länge nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en trevlig färg! Jag ser verkligen fram emot att åka och vila upp mig lite, vi har haft så mycket i skolan senaste terminen. Och lite sol är aldrig fel :)

   Radera
 3. Ett trevligt lack:) Och vad härligt med en Thailandsresa! Hur länge är du borta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli superskönt! Jag blir borta i två veckor, så kommer hem igen någon dag innan jul. På julen vill jag ändå ha snö och kallt så det blir bjärta kontraster ;)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!