2014-11-25

Lush "Yog Nog" Soap

Nu blir det ett lite annorlunda inlägg. När jag startade denna blogg så ville jag skriva om det mesta inom både naglar, hudvård, smink osv, men jag gled snabbt in på endast naglar. Tänkte väl att huvudfokus kan få ligga kvar där, men då och då kan det slinka in något annat! Idag är en sådan dag. Häromdagen var jag in på Lush för att köpa lite ny handtvål, och ville passa på att köpa någon av julvarianterna. Jag föll snabbt för julkryddiga Yog Nog, som doftar varmt och mysigt av bl.a. kryddnejlika, muskot, kakao och ylang ylang.
Jag upplever att den löddrar och rengör bra, och den är inte lika "mjuk" som vissa av Lush tvålar är, så den känns lite drygare. Efter ett par användningar har kakaolagret på toppen tvättats bort, och då syns julkulemönstret lite tydligare. Som sagt så luktar den väldigt gott, inte bara på händerna under och efter användning, utan doften sprider sig i badrummet också när den ligger framme i tvålkoppen. Jag gillar det, men den som är doftkänslig kanske bör välja något annat.

4 kommentarer:

 1. Kul med en annan typ av inlägg. Jag läser till 99% nagelbloggar, och några få inom skönhet, men har inget emot några få andra. Låter som en spännande tvål, jag gillar när det finns en god lukt som håller sig kvar i badrummet, känns liksom fräscht. :) Man kanske skulle spana på Lush :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tycker så :) Kommer dyka upp något sådant här då och då kanske, även om främsta fokuset ligger på naglar. Jag älskar Lush, köper i princip bara mina tvålar därifrån, de luktar så gott och har bra kundservice tycker jag :)

   Radera
 2. Den låter mysig:) Jag brukade gilla Lushs tvålar väldigt mycket innan, framför allt de med citrus. Köpte dock en för nåt år sen och upplevde att den torkade ut min hud otroligt mycket, så pass att händerna började klia efter bara nån dag, så den åkte ut. Kan ju vara olika med olika varianter men har inte känt mig så sugen på att testa igen efter det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaså, vad konstigt? Det har jag inte varit med om. Jag har bara provat en 3-4 olika sorter dock och de har ju en hel arsenal, så det kan ju vara att vissa sorter är sämre/bättre. Förstår dock att du inte är sugen att testa igen om det blev så!

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!