2014-11-27

Orly - Peaceful Opposition

Ett vårlack när det snart vankas julstök, det går väl bra det med? ;) Det här är Peaceful Opposition från Orly, som kom med vårkollektionen Hope and Freedom Fest 2013. Vitt, skirt jellylack med silvriga fyrkantiga glitter och hexglitter i.
Skirt som sagt, skirare än jag kom ihåg det som. Detta är fyra lager och långt ifrån täckande, men det går ju såklart att lägga ett vitt lack under för hög täckning. Jag brukar inte vara så förtjust i skira lack men detta känns ändå fint. Fräscht på nåt sätt. Ska testa det med vitt under också någon gång i framtiden. Lättmålat och inte så tjockt i konsistensen trots allt glitter, men det blir såklart en aning tjockt på nageln med alla lager.

3 kommentarer:

 1. Det är rätt vintrigt för att vara ett vårlack, lite snökänsla typ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller med, det funkar absolut som vinterlack också!

   Radera
 2. Jag tänkte också lite snö. Väldigt fint lack som sagt, och det känns väldigt fräsht. Spelar ingen roll att det inte täcker, ser riktigt coolt ut så här :)

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!