2014-11-17

Calvin Klein - Navy Sparkle

Måndag igen, veckorna går så extremt fort nu tycker jag. Till helgen vankas det festligheter då min sambo har sin examensbankett. Det ska bli riktigt kul!

Men det är på lördag det, och idag är det bara måndag, och blå är den också. Inte humörmässigt då, men väl på naglarna :) Idag visar jag ett lite bortglömt lack i min samling, Navy Sparkle från Calvin Klein. Tror inte dessa lack tillverkas längre men jag köpte mitt för i princip noll och inget (eller tja, två pund) på en sida som heter East End Cosmetics för ett par år sedan. Såg att det fortfarande fanns kvar där ifall ni är sugna, några andra av CK-lacken är också väldigt fina (Madly Mauve och Opus t.ex.). Hur som helst, Navy Sparkle är ett mörkblått jellyaktigt lack med massa grönt/turkost skimmer i. Finare i verkligheten än vad jag lyckats fånga på bild.

Här har jag två lager, då kan man ana viss transparens ännu, men jag lät det stanna på två. Lacket är bra i formulan och lätt att få jämnt och fint. Det enda jag har att anmärka på är egentligen korken, den är stor och fyrkantig och det går inte att dra bort den för att få fram en mindre kork under som vissa andra lackmärken har. Således rätt otymplig att måla med.

Det här är mitt bidrag till Blå Måndag. Kika in hos Emelie på Make Up by Blowfish för fler blå skönheter idag!

10 kommentarer:

 1. Jag köpte mitt ex på Rusta för flera år sen, det är en härlig blå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha se där :) Har aldrig sett dem i butik i Sverige men de kanske går att hitta här och där!

   Radera
 2. Jag har också ett lack från Calvin Klein och som du stör jag mig på korken. Klumpig och opraktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldigt irriterande! Hade hoppats på att ytterkorken skulle gå att plocka bort men se det gick ju inte...

   Radera
 3. Oh, vilket otroligt härligt lack!!

  SvaraRadera
 4. Ser läckert ut! Kul med lite ovanligare märken också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, OPI är något överrepresenterade här på bloggen känner jag så kan vara kul att visa något annat ibland :)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!