2014-11-13

OPI - Sorry I'm Fizzy Today

Idag visar jag ytterligare ett lack från Coca-Cola-kollektionen Icons of Happiness som OPI släppte i somras, det  Det här har ni garanterat sett på åtskilliga bloggar redan, jag är inte så snabb på att lacka med alla lacken jag får hem alltid! Jag har rätt så katastrofala bilder på detta, min telefon (som jag fotar med) var på reparation när jag bar detta så jag fick använda min gamla, vars kamera är rätt värdelös. Men det går ju alltid att googla runt efter fler bilder!

Det handlar i alla fall om Sorry I'm Fizzy Today, ett ljusrosa cremelack som nog har en liten persikoton i sig, inspirerat av Vanilla Coke. Hatar Vanilla Coke, men lacket trivdes jag rätt bra i trots att det inte är en jättespeciell nyans sådär.
Skulle nog säga att färgen stämmer bäst på den (väldigt suddiga) bilden längst ner. Jag har tre lager på mina bilder, det blev lite strimmigt när jag målade men jämnade ut sig på tredje lagret. Färgen är nog inte helt olik Beach Sunset från Kicks som jag köpte i våras, fast Kicks-lacket har nog ännu lite mer persika i sig.

2 kommentarer:

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!