2014-11-04

China Glaze - Choo-Choo-Choose You

Hej på er! Idag tänkte jag visa ett av de två lacken jag köpte från China Glazes höstkollektion All Aboard. Detta är Choo-choo-choose You, ett lack som är väldigt mångfacetterat och rätt svårbestämt i färgen. Basen är grålila och så har lacket ett kraftigt skimmer med multikroma egenskaper, som skiftar i lite olika nyanser, jag ser rödrosa, guld, grönt och koppar bland annat. På nageln tar skimret över den lila basen och flera nyanser i skimret syns på nageln på samma gång. Nu blir det bildspam för att ni ska få se alla färgskiftningar :)Formulan var bra och lättmålad. Här har jag tre lager, men det kanske räcker med två - jag målade i så dåligt ljus så jag tog ett extra lager för säkerhets skull. Jag tyckte väldigt mycket om det här lacket, kul med något lite roligt och annorlunda från China Glaze! Tycker de har släppt ganska tråkiga kollektioner den senaste tiden, förvisso såg inte resten av All Aboard så spännande ut enligt mig men detta är nog stjärnan i den kollektionen.

6 kommentarer:

 1. Har en flaska av det här men har inte testat det än. Blev sugen nu för det ser riktigt fint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det fick (av okänd anledning) snällt stå och vänta i en låda för mig ett tag också innan jag använde det, men jag är glad att jag testade det nu :)

   Radera
 2. Vilket häftigt lack! Kanske behöver jag detta ändå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag gillade det skarpt, denna och det bruna med flecks i var de enda från kollektionen jag var sugen på. Tyckte denna var värd pengarna i alla fall för det är unikt i min samling :)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!