2014-06-25

China Glaze - Tantalize Me

Nu när jag har som mest tid att blogga så har jag som minst lust att göra det, lite märkligt det där! Jag målar ju naglarna var och varannan dag och fotar dem med, men det dyker liksom inte upp här. Passar på nu när andan föll på i alla fall.

Idag visar jag i alla fall ett lack som faller mig mycket i smaken, Tantalize Me från China Glaze. Detta lack kom med kollektionen Fiji Fling sommaren 2006, långt innan jag började nörda ner mig i lackvärlden alltså, jag köpte mitt exemplar för 1-2 år sedan om jag inte minns fel. Lacket har en syrenlila bas, plus ett väldigt vackert iridiserande blått skimmer som lyser upp när ljuset träffar naglarna.


Detta är tre lager, inget att anmärka på formulan, den är precis så tunn som jag vill ha den utan att bli överdrivet rinnig eller så. Lättmålad och överlag tycker jag att lacket får en lätt, fin effekt på naglarna utan att för den skull bli tråkigt. 

Blogger bråkar med mina bilder igen för övrigt. När jag laddade upp bilden som .jpg så ballade den ur helt och gjorde allting fuchsiafärgat. När jag sparade om den som .png så såg färgerna plötsligt mycket kallare ut när jag lade upp den på bloggen. Så ni får tänka er att den lila basen är en aning mer rödtonad än vad som syns på bilden helt enkelt, men i övrigt är den ganska korrekt i färgåtergivningen. I de ljus där skimret framträder får lacket en kallare ton då det blåa tar över en del. Har tyvärr inga andra bilder än den ovan, trodde jag hade fotat någon solbild också men tydligen så hade jag glömt bort det. Men det går ju alltid att googla fram lite fler swatches om ni är intresserade :)

1 kommentar:

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!