2014-06-12

Depend - 361

Hej på er! Har lite svårt att hitta tid/möjlighet för att hålla bloggen kontinuerligt uppdaterat när jag flänger runt på ett otal orter. Nu blir det ett mitt-i-natten-inlägg istället!

Idag visar jag det lack som jag också bär för stunden, nr 361 från Depend, som kom med förra årets sommarkollektion, fast jag fyndade det för en tia i en reakorg på ICA Maxi för ett par månader sedan. En kall grön jelly med blått glassfleckskimmer, jag som gillar grönt (och blått med för den delen) måste ju gilla detta tänkte jag. Har sett det på ett flertal bloggar också och då tyckt att det såg riktigt fint ut.Detta lack är rätt unikt i min samling, har nog inget som liknar det här. Tyvärr höll det inte hela vägen och det kanske fanns en anledning till att det fick stå otestat i flera månader. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag inte gillar detta lack. Möjligen så beror det delvis på de många lagren (jag har fyra lager på bilderna och då är det fortfarande inte helt täckande), vilket irriterade mig. Dock var det helt utan anmärkning att måla med, det hamnade precis där jag placerade det på nageln, alldeles lagom tjockt, blev jämnt och torkade snabbt, så egentligen var de där fyra lagren inte så värst jobbiga. Men det är något med den gröna basfärgen som stör mig tror jag.

Bjussar på en tokkort tumnagel med - självfallet skulle den gå av ända ner i skinnet :(

Som sagt, jag gillar grönt, har fler gröna nagellack än någon annan färg, men upplevde att detta såg... liksom smutsigt ut på något sätt? Eller det kanske inte passar med min hudton? Ja jag vet inte, jag har burit det i två dygn nu och försökt övertala mig själv om att jag gillar det men jag gör verkligen inte det. Så om någon är sugen på 361 och kan ge det mer kärlek än vad jag kan så hojta till så får du ta över det. Nu ska jag byta till något finare!

4 kommentarer:

 1. Det ser lite dåligt pigmenterat men färgen är fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite pigmentfattigt. Borde gilla färgen också men gör det inte av någon anledning.

   Radera
 2. Färgen är underbar, men fyra lager kan få en på lite dåligt humör. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, särskilt när det inte ens var täckande efter fyra...

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!