2014-06-30

OPI - Big Apple Red

Hej på er! Idag har jag jobbat min första dag på sommarjobbet och det känns himla kul! Ska bli skönt att få lite rutin tillbaka i vardagen. Var dock helt otroligt trött hela dagen idag, måste verkligen vända tillbaka dygnet. Har också svårt att släppa den här "du-är-inte-färdig-för-dagen-bara-för-att-du-går-hem"-känslan som jag annars har när jag går i skolan, då är det oftast alltid något som behöver göras även om jag gått hem från universitetet för dagen. Nu har jag ju egentligen ingenting att göra efter arbetsdagens slut, så jag stressar över saker som inte ens existerar, haha... Blir en tidig kväll ikväll i alla fall, det är ett som är säkert.

Idag får ni se bilder på dagens naglar, valde klassiskt röda Big Apple Red från OPI idag som jag fått av min mamma i en miniflaska.


Lite crellyaktig formula, här har jag två lager men borde kanske tagit tre för någon nagel såg lite flammig ut. Lättmålat och en fin neutralt röd färg som inte drar särskilt åt varken varmt eller kallt i nyansen. Fin glans. Inte särskilt unikt i färgen kanske, men det är en bra basröd! Tror detta lack ingår i OPIs fasta sortiment.

3 kommentarer:

  1. Klassiskt och elegant! Ibland är det skönt att jobba och få gå hem och lämna jobbet på arbetsplatsen:)

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!