2014-06-29

Diskret glittrigt med Depend 401 och 402

Hej på er! Nu har jag avverkat en hård festivalhelg och känner mig rätt sliten. Har haft jättekul, men kommer nog ta det lugnt ett tag framöver känns det som, energireserven är helt uttömd. Imorgon har jag min första dag på jobbet, ska bli spännande!

Idag tänkte jag haka på LeLacks härliga Nail Art Sunday med en enkel tejpmanikyr i lite neutrala färger. Detta är nr 402 från Depends sommarkollektion som bas, ett gråbeigt cremelack som täckte bra på två lager och var rätt lätt att arbeta med - vilket är lite konstigt, för jag har läst någonstans att detta skulle vara riktigt besvärligt, men min flaska måste ha varit bättre i formulan för detta blev rätt jämnt och bra på två lager. Sedan tejpade jag bara över alla naglar och drog på med nr 401 från samma kollektion. 401 är ett effektglitterlack med kallt guldiga glitter i en bas med silvergrått skimmer. Trodde vid köpet att det skulle kunna täcka på egen hand, men så verkar inte vara fallet. 401 och 402 gör sig dock bra ihop i en layering tycker jag. Har inte världens bästa bilder, det glittrade mer i verkligheten än vad som syns på bilderna.


Diskret men ändå lite effektfullt tycker jag, fick flera komplimanger för detta också och det är ju alltid kul. Slänger in en bild på bara nr 402 utan glitter också, ignorera skadan på långfingret, råkade sabba precis innan jag skulle fota men orkade inte fixa det när jag ändå skulle lägga på glitter sen.


Trivdes faktiskt väldigt bra i nr 402, det kommer jag definitivt använda igen. Lite oväntat kanske för jag brukar oftast dra mig till starkare färger, men tyckte färgen var väldigt smickrande. Någon som sitter på en bra dupe till den, gärna i större flaska?

5 kommentarer:

 1. 402 påminner lite om frappuchino från kicks.. spana in den ;) har den nånstans på min blogg oxå

  SvaraRadera
 2. Jag bär just Frappuccino min nailart. Nog om det, din manikyr var jättefin, gillar det så där på snedden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja Frappuccino såg ut att vara rätt lik 402 faktiskt.

   Radera
 3. Diskret absolut men inte det minsta mindre snyggt för det:)

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!