2014-06-12

China Glaze - High Hopes

Idag tänkte jag visa er ett av mina favoritlack i korallkategorin, High Hopes från China Glaze. Det här är ett korallrödrosa cremelack som kom med vårkollektionen Up and Away 2010.



Ber om ursäkt för lite kladdiga bilder, orkade inte städa. Hur som helst, helt okej formula, täcker bra på två lager vilket är vad ni ser på bilden. I vissa ljus drar det mer mot rosa, i andra mer mot rött/orange. Lyser fint i solen och denna färg passar riktigt bra till vår och sommar tycker jag.



Hela Up and Away-kollektionen är superfin, jag har fyra lack till från den kollektionen och är sugen på de resterande också, trots att den har några år på nacken. Ska jag vara helt ärlig så köpte jag dock detta lack till stor del beroende av namnet, då den heter likadant som en av mina favoritlåtar med Pink Floyd och därmed väcker goda associationer. Men färgen är ju superfin med så det är inte något köp jag ångrar ;) Här har ni låten i liveversion också som bonus bara för att!


1 kommentar:

  1. Jättesnygg färg! Jag är väldigt svag för koralltoner till våren och sommaren:)

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!