2014-10-09

Different Dimension - Tulips Are Better Than One

Hej på er! Idag tänkte jag visa ett av de lack från Different Dimension som jag fick hem i måndags, Tulips Are Better Than One. En riktigt trevlig bekantskap. Lila bas med multikromt, kraftigt skimmer som skiftar mellan lila-magenta-turkost-ljusblått beroende på hur ljuset träffar det. Lite bildspam blir det idag för jag hade lite svårt att fånga skiftningarna, de är mycket starkare i verkligheten! Lacket drar mer åt lila i verkligheten också, min kamera ville fånga det en aning för blått.Här har jag tre lager, det kanske går att komma undan med två om man målar lite tjockare. Kanske att formulan var en liten gnutta tjock och klistrig, men det orsakade inte några direkta problem. Trivdes bra i detta lack och det gav även lite komplimanger i skolan, det känns ju alltid kul :)

På tal om skola - som jag nämnde i förra inlägget så kommer vi ha grymt mycket att göra nu framöver. Eftersom jag kommer sitta vid datorn ungefär hela dagarna så vet jag inte hur sugen jag är på att spendera massa ytterligare tid framför datorn för att blogga. Jag vill ju blogga för att det är kul, inte för att det ska vara ett måste. Förmodligen kommer det därför inte bli inlägg varje dag här framöver, utan lite mer när lusten och orken faller på. Kommer absolut att fortsätta måla och fota naglarna däremot, så jag kanske bygger upp ett litet arkiv till senare... :)

6 kommentarer:

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!