2014-10-05

Distressed/Dry Brush Technique

Hej på er! Söndag igen och då brukar vi hitta en massa fina nail arts inne hos Lela. Tycker det är så bra med Nail Art Sunday, för jag är så dålig på att göra någon nail art i vanliga fall, detta motiverar mig att göra det oftare! Blir ju inte bättre om jag inte övar.

Idag har jag i alla fall följt en tutorial från Chalkboard Nails och gjort en nail art med s.k. dry brush-teknik, fast jag har tagit andra färger. Väldigt enkelt att göra och blir effektfullt tycker jag, tyvärr misslyckades jag lite i och med att jag fick med för mycket svart lack upp på penseln vid ett par tillfällen, men jag tyckte ändå om slutresultatet ganska mycket. Idag får ni även se min högerhand, det har nog aldrig hänt, men jag tyckte förvånansvärt nog den blev bättre än min vänstra.

Basen är OPI My Vampire is Buff och sen har jag smackat på lite rött, gult, orange och grönt och så svart ovanpå. Måste köpa mig ett nytt svart cremelack, det jag har är i och för sig inte så dåligt men flaskan/korken/penseln är stört jobbiga så nu tröttnade jag. Har ni någon favorit bland svarta lack?

Som sagt, in och kolla på LeLack för lite fler nail arts. Nu ska jag ägna resten av dagen åt att plugga, kommer ha ganska mycket att stå i under resten av oktober. Förhoppningsvis blir inte bloggen lidande men försvinner jag så vet ni varför. :)

14 kommentarer:

 1. Läckert! Blir verkligen häftig effekt med de knalliga färgerna tillsammans med vitt och svart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja jag gillar kontrasten i det, det svarta vävde ihop hela looken :)

   Radera
 2. Tycker att det blev superläckert!

  SvaraRadera
 3. Det här var ju ungefär hur snyggt som helst!!!! Precis rätt mängd och placering av färgerna. Älskade denna och vill också testa :D Ibland har jag också tillfällen där jag av någon anledning lyckas bättre med högerhanden än men vänsterhanden.. XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! Vad glad jag blir :D Haha, plötsligt händer det! Min vänsterhand är i normala fall närmast obruklig när det kommer till nail art och detaljpill ;)

   Radera
 4. perfekta färger tillsammans! snyggt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja lite hösttema på dem kanske, jag gillade det :)

   Radera
 5. Läckert!!! Den tekniken är ny för mig tror jag, känner inte igen den så här. Färgvalet var riktigt snyggt, stökigt och effektfullt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Den var rätt ny för mig också, gillar att den inte är så avancerad men effektfull ändå :)

   Radera
 6. Kul och spännande effekt! Tycker också Nail Art Sunday är bra ur motivationssynpunkt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja detta lär jag testa fler gånger! Visst är det, jag är alldeles för dålig på att ta mig den tiden annars, annat än till någon enstaka layering eller glittergradient till fest möjligen.

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!