2014-10-19

Nail art sunday - Green and black chevrons

Hej på er! Idag är det fritt val på Nail Art Sunday hos Lelack, så jag tänkte slänga upp en manikyr som jag gjorde redan förra veckan och som då fick åka upp på Instagram. Den tog sig dock inte hela vägen till bloggen då, men nu så!

Stjärnan i denna nail art är underbara glitterlacket GTO från Darling Diva Polish - SOM jag älskar det! Grönt, glitter, massa djup... mums. Det blev i alla fall svart botten med tejpade chevrons (finns det ett svenskt ord? triangelmönster..?) som fylldes i med GTO, och på ringfingernaglarna bytte jag plats på det gröna och det svarta. Lite bildspam blir det idag, för jag hade svårt att välja bilder!


Jag blev toknöjd med detta, och är nu helt klart sugen på att testa fler lack ur Darling Divas Muscle Car-kollektion.

On a sidenote så funderar jag på att köpa en kamera så jag kan fota bättre bilder till bloggen och tänkte höra om någon av er läsare har mer koll än mig på det området. Just nu använder jag mobilkameran, vilket för det mesta är fullt dugligt men när ljuset är svagt så blir bilderna lätt lite suddiga. Jag kan verkligen ingenting om kameror, men fingrade lite lätt på några kompaktsystemkameror i butik häromdagen. Ni som har koll på sånt här, är dessa något att ha, eller bör jag hellre satsa på vanliga systemkameror? Vad ska jag tänka på vid ett köp? Jag är supertacksam för hjälp :)

14 kommentarer:

 1. Oj, vad snyggt! Gillar verkligen kontrasten mellan det högblanka svarta och det gröna blinget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja jag gillar grönt och svart ihop, i och för sig gillar jag grönt med det mesta, men ändå :D

   Radera
 2. Grönt! Mycket fint! ^^ Jag använder också min mobilkamera mycket just nu då den har rätt bra färgåtergivelse, men även min (7 år) gamla digitalkamera får vara med rätt ofta, det är den jag använt mest innan. Har också tänkt köpa en riktig, ny kamera, men nu har det gått över ett halvår och jag har fortfarande inte kommit till skott.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har en vanlig kompakt digitalkamera hemma men den är totalt värdelös på att ta nagelbilder så vi är inte riktigt kompisar med varandra. Haha, samma här, har liksom dragit ut på det när mobilkameran ändå fungerar rätt ok!

   Radera
 3. Wow, sååå snyggt! Härligt med det gröna GTO tillsammans med det svarta. :-)

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen ljuvligt ut! Måste skaffa mig GTO! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja det är ett toppenlack verkligen :)

   Radera
 5. Grönt är skönt:)
  Jag har skrivit en serie inlägg om kamera och val av utrustning, ligger under etiketten "Tips & Trix". Kanske hittar du något gångbart där?

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!