2014-10-17

Different Dimension - Werewolves of London

Hej på er! Efter en sjukt stressig vecka så tänkte jag försöka hinna med att slänga in ett liiitet inlägg här, bara för att det är fredag och allt. Holofredag hos Skimmerskuggan dessutom, och eftersom jag målat med holo i veckan så passar det sig ypperligt! Idag visar jag det underbara pumpaorangea hololacket Werewolves of London från Different Dimensions Halloweenkollektion Spooky Spooky.

Sol

Dagsljus (ej direkt sol)

Lampljus

Med kursboken som underlag som en duktig student ;)
Det är inte världens starkaste regnbågar i detta lack men det föll mig verkligen i smaken ändå! Underbar färg som är ännu finare i verkligheten än vad min kamera lyckades fånga. Tre lättmålade lager, precis lagom tjockt lack och ingen Aqua fix-bas behövs. Tyckte det höll väldigt bra också, så detta lack får tummen upp! Riktigt härligt och höstigt, men jag tvivlar inte på att det även skulle funka bra på sommaren.

I helgen ska jag umgås med min bror som kommer och hälsar på, och imorgon ska vi fara och bowla och äta ute. Känner att jag behövde lite andrum under denna intensiva period, så det ska bli riktigt skönt att tänka på något annat än plugg hela tiden. Vad har ni för helgplaner? Hoppas ni alla får en trevlig helg vad ni än har tänkt!

4 kommentarer:

  1. Himla fint och jättekul att se!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blev en ny holofavorit! Kul att testa lite nya märken ibland.

      Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!