2014-10-06

Nytt från Different Dimension och Nailsupplies

En bra start på veckan är att få hem en hel massa nagellack i brevlådan, eller hur? Jag gick lite bananas förra veckan när jag egentligen skulle plugga, och distraherade mig med att beställa hem en massa kul. Idag kom de fram, så vi kikar väl på lite flaskbilder!

Det första paketet kom från märket Different Dimension, jag har aldrig testat det förr men blev så kär i Werewolves of London och Dragula från Halloweenkollektionen som The PolishAholic visade så jag ville kika närmare på dem. Dessa två, samt tre andra lack blev det.

Tulips Are Better Than One, It Was On Sail, Werewolves of London, Heavenly Waters, Dragula
Sedan fick jag ett paket med tio lack från Nailsupplies också, några gamla lemmings och några nya. Först fyra nyligt släppta lack från China Glaze, två stycken från höstkollektionen All Aboard och två från årets Halloweenkollektion Apocalypse of Color:

Choo-Choo Choose You, Lug Your Designer Baggage (All Aboard). Getting to Gnaw You, But Of Corpse (Apocalypse of Color)
Tre lite äldre lack från China Glaze som jag velat ha en tid:

Riveting, Fairy Dust, Mingle With Kringle
Och slutligen tre lack från Misas höstkollektion 2013, Blink of an Eye.

Eye Candy, Lash Out, High Brow
Ska bli spännande att prova dessa, särskilt de från Different Dimension då det är ett helt nytt märke för mig. Är det något ni tycker ser extra kul ut och vill se bilder på? :)

7 kommentarer:

 1. Jag vill se Different Dimension! Tycker de verkar spännande men de andra ser också fina ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de känns lite mer spännande! Lär nog kasta mig över något av Halloweenlacken typ imorgon :D

   Radera
 2. Bästa starten på veckan :) Ryms det 10 lack i ett paket från Nailsupplies nu? Jag trodde det var nio. Perfekt om ett till får plats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! :) Ja tidigare har det varit nio (och ibland bara 8 för mig, beror kanske på flaskstorleken), men de två senaste gångerna jag har beställt så har det tydligen fått plats tio stycken i en flat rate box, och det tackar jag ju inte nej till!

   Radera
 3. Åh så mycket vackra lack. : Jag fick också hem ett lackpaket idag, fyra OPI från Nordic kollektionen och fyra Zoya från Ignite-kollektionen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad härligt! Jag är såå sugen på Ignite-kollektionen men var tvungen att behärska mig lite nu när jag köpte alla dessa lack. Men jag fortsätter längta... :)

   Radera
 4. Riveting är en av mina favoriter, underbar glöd!

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!