2014-08-26

China Glaze - Flip Flop Fantasy

Jag har helt fallit ur mina bloggrutiner märker jag. Ingen ordning alls, men förhoppningsvis blir det bättre när skolan börjar igen nästa vecka, så jag återgår till att ha någorlunda struktur i min tillvaro.

Idag visar jag ett väldigt härligt och somrigt lack, även om det verkligen börjar kännas att hösten gör sitt intåg. Jag blir mer och mer sugen på mörkare, murrigare toner nu i takt med att temperaturen kryper nedåt, men jag tänkte i alla fall krama ut det sista av sommaren nu med lite härliga neoner. Det här är väl något av en klassiker, Flip Flop Fantasy från China Glaze som kom med kollektionen Poolside sommaren 2010.
En korallig neonrosa som lyser härligt på naglarna. Två lager täckte i princip helt, men formulan var inte den bästa utan blev lite strimmig och vallig, så jag drog på ett tredje för att jämna ut. Det torkar matt som neoner brukar göra, och torktiden var väldigt kort. Här har jag på överlack för glans och hållbarhet. Tycker mina bilder ser lite urtvättade ut på bloggen, Blogger brukar bråka med mina bilder ibland, lacket är väldigt mycket mer "neonigt" i verkligheten. Jag är väldigt förtjust i detta och trotsar gärna kallare temperaturer med detta på naglarna :)

6 kommentarer:

  1. Åh, det här är verkligen en helt underbar klassiker!

    SvaraRadera
  2. Den är ju bara sååå fin, underbar färg. :-)

    SvaraRadera
  3. Härlig färg, har flera från Poolside men inte detta! :D

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!