2014-08-31

Nail Art Sunday: Skittlette

Det var ju evigheter sedan jag var med på Nail Art Sunday hos LeLack så jag tänkte att nu var det minsann på tiden. Temat var skittlette och jag måste erkänna att jag var tvungen att göra lite research för att lista ut vad det innebar, och jag är inte säker på att jag gjort rätt nu heller för jag hittade en massa olika varianter. Men jag hoppas det godkänns! Här har jag i alla fall tre olika "motiv" på naglarna, två naglar fick ett quatrefoil-mönster (vet ej om det finns ett bra ord för det på svenska), två naglar fick något enkelt abstrakt triangelmönster, och tummen fick glittra i svart och guld.


För quatrefoil-mönstret använde jag denna tutorial. Blev inte helt nöjd med dessa, de blev lite ojämna och sneda, men det är å andra sidan första gången jag testar och jag är lite av en nybörjare på nail art generellt, så kanske inte ska vara för hård mot mig själv. De såg bätte ut i verkligheten dock, när man inte detaljstuderar dem ;) Lacken jag använt till hela manikyren är Zoya Rekha (rött), China Glaze Midnight Kiss (guld), Calvin Klein Ebony Loves Chris - Black (svart) samt Barry M Gold Mine (guldglitter i svart jellybas).

Hos LeLack kan ni hitta fler härliga skittlettes under dagen!

12 kommentarer:

 1. Anledningen till att du hittar så många olika förklaringar till vad skittlette är ör dör att det finns hur många olika varianter som helst. Det är det som är så härligt med just skittlette:)

  I grunden fungerar skittlette så här: 2+2+1, 3+1+1, 1+1+1+2, Tex första varianten 2+2+1 så går det bra att ha två naglar med stämpling, två med glitter och den sista med krämlack. Så länge det på något sätt är en röd tråd igenom hela nailarten.

  Du har gjort ett strålande jobb enligt min mening:) Ringfingret och långfingret är suveräna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah då förstår jag, möjligheterna blir ju närmast oändliga i så fall :) Kul! Tack ska du ha!

   Radera
 2. Åh vad snyggt, skittletter är så fint och roligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja det var kul att testa, det lär definitivt inte bli sista gången jag gör en skittlette :)

   Radera
 3. Jag kollade runt också innan min blev rätt yr i mössan, du klarade det galant ju.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det var inte helt lätt att begripa!

   Radera
 4. Den här manikyren är så sinnessjukt snygg!

  SvaraRadera
 5. Åh va fin denna var! Hur jobbigt var det att få till quatrefoilen? Ser jättefint ut, syns inte att du inte testat den förut :) Jag tror att den enda regeln med skittlette är att två naglar måste vara samma design, det är så den skiljer sig från skittle där alla naglar är unika.

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!