2014-08-02

Enkel sommarsminkning med IsaDora och MUS

Det har varit väldigt mycket naglar på sistone, och tänkte att det kanske kan vara dags att slänga in en sminkning också, även om det är en enkel sådan. Det har ju som bekant varit otroligt varmt på sistone, och jag orkar inte riktigt sminka mig när det ändå bara smälter bort från ansiktet direkt. Har bara hållit mig till en tintad dagkräm och eventuellt lite mascara för det mesta. Detta bar jag dock en dag i slutet av juni när vi skulle ut och luncha på stan en sväng.Här har jag ingen bas alls, förutom en ytterst lätt färgad dagkräm med lite SPF i som i princip inte gör någon skillnad på huden. Tycker om att jobba med kontrastfärger och tycker orange och blått gör sig väldigt fint ihop (det tycker däremot inte min pojkvän, tydligen var det lagfärgerna för största bandyrivalen, ajdå...).

Jag har använt IsaDoras Perfect Contour Kajal i färgen 67 Royal Blue till ögonen, en ögonpenna som tyvärr har väldigt svårt att fästa på mina ögonlock och resultatet blir beklämmande skirt. Den utgör däremot en fin, vaxig bas, så jag har sedan fyllt i den med en Microshadow från Make Up Store, i härligt knallblå färgen Varieté. Mascaran tror jag är en från Oriflame som jag fick i en Glossybox, och brynen har jag fyllt i väldigt lätt med IsaDoras Eye Brow Pencil i Light Brown.

På läpparna har jag också Make Up Store, här deras Chubby Lipstick i färgen Tangelo, en väldigt pigmenterad läppkrita som glider fint på läpparna. Hållfastheten är sisådär, den klarar i alla fall inte en måltid, men sådana här kritvarianter sitter oftast inte så bra på mig alls så jag var beredd på det. Ett minus med denna är att det är en penna som ska vässas, hade hellre sett att det var en twist-up-variant så jag slipper slösa massa produkt vid vässandet.

That's it! Det är väl ungefär så långt jag sträcker mig i mina sminkningar i sommarhettan, i alla fall dagtid. Till kvällen brukar det bli mer än så om jag ska iväg på upptåg.

3 kommentarer:

 1. Jättefint! Och vilken fin hud du har!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Detta var lite av ett undantag faktiskt, min hud brukar vara rätt bråkig och besvärlig annars men kan sköta sig bra i perioder. Generellt är det ju bättre på sommaren med :)

   Radera
  2. För mig är det tvärtom, min hur bråkar mer på sommaren:(

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!