2014-08-11

Color Club - With Love

Det har varit en händelserik helg för min del, med kräftskivor och födelsedagsfirande och massa annat kul, så bloggen fick vänta. Kommande vecka kommer jag förmodligen inte heller vara så aktiv här, då jag åker till Nederländerna på onsdag och återkommer till Sverige sent på söndag kväll/natt. Ska bli riktigt roligt (inte att försumma bloggen då, men att resa)! Kanske kan hitta några roliga nagellacksmärken som inte finns i Sverige också.

Till helgens festligheter bar jag With Love från Color Clubs Celebration-kollektion som kom i våras. Ett glitterlack som består av små champagneguldiga glitter och lite större lavendellila hexglitter, allt i en klar bas. Det är väldigt glittertätt, kan nog funka som layering också men jag valde att bära det på egen hand för maximalt med bling.
Detta är tre relativt lättmålade lager och då täckte det så gott som helt, i verkligheten glittrade det så mycket att man inte kunde se nageln lysa igenom alls, om man nu inte skulle syna det med lupp då. Hade lite problem med att få glittret att fästa ända ut på nageltipparna, det blev gärna lite glest där så jag fick dutta lite. Inga större problem med det ändå dock. Torkar snabbt, borttagningen är ju lite mindre kul men jag körde på foliemetoden denna gång, annars finns ju alltid peel-off-baser om lacket inte är tänkt att bäras så länge. Inte så knöligt heller. Jag gillar detta! Ett fint glitterlack som funkar året om, de lila glittren ger det något litet extra.

4 kommentarer:

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!