2014-08-12

IsaDora - Atlantis

Vackra Atlantis från IsaDoras sommarkollektion Aquatic som kom 2013 fick pryda mina naglar för ett par veckor sedan. Ett härligt cremelack i en knallig turkosgrön nyans som är superfin till sommaren.Formulan är utmärkt, flöt ut fint på nageln och blev jämnt och bra. Tre lager behövdes dock för att det skulle täcka helt. Här visar jag det utan överlack, som ni ser så torkar det glansigt och fint också. Torktiden var ganska snabb, men det går ju såklart att snabba på processen med snabbtorkande överlack om man så önskar. 

Blir lite ledsen över att det känns som att sommaren snart är slut, har massor med härliga sommarlack som jag inte hunnit använda ännu. Det finns ju förvisso inget som säger att jag inte kan använda dem under resten av året med, men under höst och vinter blir jag generellt mer sugen på att använda mörkare och murrigare färger, och då brukar de starka och knalliga färgerna få vänta. Jag är väldigt säsongsbunden på det sättet ;)

3 kommentarer:

  1. Jättefin färg! och än är det ju sommar ett tag till. Jag har massa neoner kvar och fortfarande drygt två veckor semester kvar så klart att det måste vara sommar;)

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!