2014-03-11

China Glaze - Peachy Keen och lite matchande ögon

God tisdagkväll på er! Det här inlägget skulle komma ut redan imorse var det tänkt, men så blev det inte för jag fastnade i Nyhetsmorgon och allt möjligt annat innan det blev bråttom iväg till jobbet.

Idag blev det gult/orange/persika för hela slanten. Naglarna pryddes med Peachy Keen från China Glaze, som kom med kollektionen Up & Away 2010.


Ett persikofärgat (duh) krämlack som drar lite olika mycket åt orange beroende på ljus. Väldigt tunn och rinnig formula, och det lämnade gärna lite kala fläckar efter sig när jag målade. Tre lager på bilderna här, fanns nån fläck kvar då men jag orkade inte bry mig om det. Vårigt och fint lack, men inte så väldans speciellt kanske. Helt ok i alla fall.

Körde lite matchy-matchy med sminket i en gul/orange/persikofärgad historia med lite blå kontrast under ögat.


Den huvudsakliga skuggan här är en matt orange singelskugga från NYX vid namn Hot Orange som jag lagt över större delen av ögonlocket. Den innehåller stora glitter i lite ljusare orangeguldig ton, men glittren fastnar extremt sällan på ögonlocket utan brukar mest bara rasa ner på kinderna. Denna funkade bättre med Lime Crimes ögonskuggsprimer som är mycket klistrigare än den från Urban Decay som jag har nu. Resten av skuggorna (matt och skimrig gul, matt rödorange, skimrig persikotonad, skimrig blå) är från en 180-palett som jag köpte på Tradera en gång i tiden. Och så svart eyeliner och mascara på det!

1 kommentar:

 1. Tänkte bara tipsa att jag just nu kör en tävling där du kan vinna valfritt LAYLA läppglans från Highgrade.se :)
  Så passa på att kolla in tävlingen:
  http://www.domkallarmighannes.com/2014/03/tavvling-vinn-ett-valfritt-layla.html

  Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas att du får en bra dag:)
  kram


  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!