2014-03-16

Nail Art Sunday: Faded French

Så var det söndag igen. Gårdagen spenderades hemma med sambon, vi tog det bara lugnt och kollade The Wolf of Wall Street. Tyckte inte riktigt den förtjänade hypen, men kul att ha sett den. Något som däremot förtjänar hype är Nail Art Sunday hos LeLack! Jag har inte varit med tidigare, så det är kul att göra premiär där med. Brukar alltid vara så himla fina bidrag med där, in och kika!

Temat för den här veckan var fransk manikyr, något som jag väldigt sällan gör på mig själv (om vi pratar fransk manikyr i den klassiska bemärkelsen). Däremot så drog jag mig till minnes att jag läst denna tutorial för en tid sedan, och passade på att prova den.


En fransk manikyr i gradientform alltså. Ni som följer mig på Instagram såg denna redan igår. Jag hade inte något såpass finkornigt glitterlack i min ägo som Katy hade i sin tutorial, så jag lade ett lager med IsaDoras Mother of Pearl ovanpå för att få det att skimra lite extra. Helt meningslöst för det syntes absolut ingenting. Tror den gör sig bättre över mörkare lack.


Men förutom att övergången inte blev exakt så jämn som jag hade i åtanke, och förutom att jag bröt min stackars pekfingernagel i fredags, så blev jag väldigt nöjd med denna. Till denna manikyr använde jag:


 • En bit vanlig disksvamp
 • Orly Bonder
 • OPI Pedal Faster Suzi!
 • Mavala White 
 • IsaDora Mother of Pearl
 • Nails Inc Kensington Caviar Top Coat


Ha en bra söndag allihop!

5 kommentarer:

 1. Vilken snygg linje, fadad men ändå stark. Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vad glad jag blir att du tycker NailArt Sunday förtjänar hype:) Kul att det fortfarande lockar nya begåvade förmågor.
  En väldigt fin gradient du gjort som väl platsar in som fransk manikyr.

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!