2014-03-26

Depend - 390

Då var det onsdag igen och den är grön hos Karin som vanligt. Nu ska jag, hör och häpna, faktiskt visa ett ganska aktuellt lack! Detta är nr 390 från årets vårkollektion hos Depend. Ett trevligt, glatt och gräsgrönt krämlack.Formulan var inte på topp. Det täcker fint på två lager och jämnar ut sig relativt bra under målningen, men det är så hiskeligt tjockt! Jag vet inte om det är så att korken inte varit ordentligt stängd eller om jag fått ett måndagsexemplar, men det var väldigt besvärligt att måla med pga. att det var så himla tjockt. Jag ska prova tunna det lite så får vi se. Jag hade besvär med att det lila nr 398 från samma kollektion också var tjockt, det fick jag också tunna och då blev det mycket bättre. Verkar ha haft otur med mina köp alltså, för har inte hört någon annanstans att folk haft problem med formulan på dessa. Torkar segt gör detta också, trots att jag har snabbtorkande överlack. Tråkigt.


Nåväl, jag förlåter 390 för detta för färgen är så himla fin. Grönt är nog min favoritfärg och 390 har precis rätt ton av grönt, somrig och smaskig och härlig och drar inte för mycket åt varken blått eller gult. Mitt i prick, Depend!

5 kommentarer:

 1. Fin nyans, men jobbigt när det är tjockt.

  SvaraRadera
 2. Det är ju så fint! Trist att din flaska var tjock, hade inget problem med min... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa visst är det! Jo det var synd, tyckte det var märkligt eftersom ingen annan verkade ha skrivit om några problem med formulan. Nåja, det gick ju i alla fall :)

   Radera
 3. Jättefint! Är inte det lite betecknande för Depends krämlack, att de är lite tjocka? Trist i alla fall men färgen är väldigt fin! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, de är ju sällan i tunnaste laget, fast jag har aldrig varit med om att det var såhär pass tjockt och svårhanterligt. Men ibland ska man väl ha otur också, tur att det finns thinner :)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!