2014-09-08

Ciaté - Regatta

Häromdagen var jag in på H&M och såg att de hade massa billiga Ciaté-lack i en korg. Jag hittade två stycken som såg fina ut och som fick följa med hem, har aldrig testat Ciaté förut så det var verkligen på tiden. Idag visar jag ett av dem, härliga Regatta som är ett mörkblått lack med silverskimmer. Superpigmenterat och täcker på ett lager (!), vilket är vad jag visar på mina bilder. Däremot kanske jag skulle tagit ett lager till bara för att jämna ut diverse räfflor och skador i mina naglar.

Det torkar matt, så det blir lite som en "denimeffekt". Väldigt snyggt i matt version, men jag ville testa med överlack på också. De första tre bilderna är i matt version, de sista tre har jag glansigt topplack på. Det blev lite mörkare med överlack, och så framträder skimret på ett annat sätt. Båda varianterna var väldigt fina. Ber om ursäkt för lite oskarpa bilder, kameran och jag ville inte samarbeta.Eftersom jag lyckas pricka in att visa blått på en måndag så är det väl inte mer än rätt att jag är med på Blå Måndag hos Tove (vet inte när det hände sist), så gå in där och kika på fler blå skönheter :)

5 kommentarer:

 1. Fint med "denimeffekten". jag köpte också Ciate från en HM-korg nyligen :D

  SvaraRadera
 2. Väldigt fin nyans av blått! Jag gillar Ciaté för deras fantastiskt fina flaskor. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja flaskorna är riktigt söta, och lacken verkar ju bra dessutom, så det är nog inte sista gången jag shoppar Ciaté :)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!