2014-09-11

OPI - Going My Way or Norway?

Hej på er! Idag tänkte jag visa det lack som jag förmodligen var mest skeptisk till ur OPIs Nordic-kollektion, kola-/mjölkchokladbruna cremelacket Going My Way or Norway?. Jag hade först bestämt mig för att färgen inte var något för mig, men sedan tänkte jag att jag skulle gå lite utanför min comfort zone och så beställde jag det i alla fall, och igår åkte det alltså på mina naglar.Två lättmålade lager för full täckning. Torkar inte superglansigt så jag har överlack på här. Jag trodde jag skulle avsky detta men det gör jag faktiskt inte, tror det trots allt fungerar helt okej med min hudton. Jag älskar det dock inte fullt ut heller, kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker. Gillar det mer än vad jag trodde jag skulle göra i alla fall, och jag kan tänka mig att använda det igen även om det nog inte hamnar på min topplista för i år.

4 kommentarer:

 1. Så svår färg! Samtidigt har jag få färger i denna skala, så egentligen borde jag skaffa bara därför. Smörkola är ju najs, men man kan ju tyvärr göra andra associationer också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite så jag kände också när jag beställde den. Haha, risken finns ju ;)

   Radera
 2. Verkligen svår! Jag tycker den funkar bra på dina händer men jag tror nog aldrig att jag själv skulle köpa denna ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde inte jag själv skulle köpa den heller först, men tänkte att jag måste prova. Det blev ju dock inte någon storfavorit, även om den översteg mina förväntningar en aning.

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!