2014-09-22

Depend - 422

Måndag igen och för en gångs skull är den blå även hos mig :) Hos makeupbyblowfish kan ni hitta fler blå skönheter under dagen!

När jag var in på ICA Maxi i veckan så sålde de Dependlack för 15 kr/st, så då passade jag på att köpa på mig 5 lack ur deras höstkollektion. Idag visar jag ett av dem, med det spännande namnet 422 (önskar verkligen att Depend blir bättre på att namnge sina lack!). Även om namnet är tråkigt så är färgen desto roligare. Ett svärtat midnattsblått skimmerlack som jag verkligen trivdes bra i.






Två lager för full täckning och formulan utan anmärkning, lättmålad och bra. Väldigt förtjust i detta. Blev plötsligt sugen att testa det matt också, så här nedan ser ni bilder på lacket när jag har målat Essies matta överlack Matte About You ovanpå, det blev toksnyggt tycker jag! Och ännu snyggare i verkligheten var det också.



12 kommentarer:

 1. Superhärlig färg och fast jag egentligen inte är så förtjust i matt yta, attans vad cool färgen blev med mattande överlack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tyckte jag också! Glad att jag testade :)

   Radera
 2. Åhhh det var verkligen vackert som matt. Supersnyggt. Ja Depend borde verkligen jobba med att namnge sina lack. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja eller hur :) Det borde de verkligen, går ju inte ens att hålla reda på vilka jag köpt och inte när de bara har nummer.

   Radera
 3. Jättesnygg blå, både skinande och matt! :D

  SvaraRadera
 4. Åh, det var ju jättefint även som matt, det måste jag testa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kör på det, jag tyckte om det i matt version supermycket!

   Radera
 5. Så himla fint både matt och vanligt! Tack för att du var med på blå måndag hos mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv för att du håller i Blå Måndag! :D

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!