2014-09-25

Kicks - Golden Gown

Golden Gown från Kicks köpte jag för en massa herrans år sedan, innan mitt nagellacksintresse tog fart på riktigt. Då älskade jag det och höjde det till skyarna, och använde det bara vid tillfällen då jag ville känna mig extra fin och lite lyxig i guld. Nu... not so much. Det är alltså en skir metallic-/frostguldig historia med penseldragsmärken deluxe. Är inte riktigt lika övertygad nu som jag var då.
Ganska skirt som sagt, här har jag tre lager men i vissa vinklar tyckte jag ändå att det såg för tunt ut. Penseldragsmärken som syntes mer i verkligheten än vad mina bilder visar också. Egentligen är jag kanske lite orättvis, SÅ illa är det faktiskt inte, men jag hade fortfarande någon sorts glorifierad bild av detta i mitt huvud eftersom jag inte använt detta på ett antal år, så blev lite besviken. Bestämde mig för att klistra på lite stickers på det hela och då blev det lite trevligare:


Tror inte lacket finns kvar att köpa längre, kan i alla fall inte minnas att jag sett det i butik. Men det finns klart finare guldlack än detta att införskaffa ändå, så det gör kanske inte något :)

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att läsa om vad du tyckte då. ^^ Smaken kan ju verkligen förändras, speciellt ju mer kul man hittar och kan jämföra med. Försöker fundera om jag har något sånt här lack liggande..som jag hypat.. XD

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det kan den verkligen! Har ett gäng såna här lack som jag tyckte var supersnygga då men inte alls begriper mig på nu. Men det är klart, nu har jag ju klart mer att jämföra med och ställer kanske lite högre/andra krav på mina lack. Ja lite roligt är det allt att jämföra! ;)

   Radera
 2. I kategorin guldlack är det kanske ingen höjdare, men det var fint ändå tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte så förskräckligt så jag vill slänga ut det, men jag har definitivt vackrare guldlack i min samling :)

   Radera
 3. Jag gillar guld men dom får gärna vara lite mindre gultonade än just detta! Stickers brukar funka på det mesta som jag inte gillade lika mycket som förväntat :p

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med, detta blir nog lite för gult. Stickers och dekaler är en bra räddare i nöden sådana här gånger ;)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!