2014-09-30

OPI - Can't aFjörd Not To

Gårdagens bilder var ju flera månader gamla, så idag kör vi en dagsfärsk manikyr istället med härliga Can't aFjörd Not To från OPIs höstkollektion Nordic. Ett cremelack i orangetonad korall som är lite otippat i en höstkollektion kanske, för mig är den här färgen i alla fall mer sommar än höst. Men vad gör det om 100 år :)


Här har jag tre lager och inget överlack. Det täckte ganska bra på två lager, men blev lite strimmigt så jag lade på ett tredje för att jämna ut. Tunn och lättkontrollerad formula som torkade rätt snabbt, även utan överlack på. Det funkar absolut på hösten med, men själv kommer jag nog plocka fram det igen till sommaren när solen värmer på, jag älskar koraller på sommaren och föredrar lite djupare färger på hösten.

Jag är inte helt säker på att färgåtergivningen är korrekt här. I Windows fotovisare blev bilderna alldeles för röda, i synnerhet solbilderna. Likaså om jag beskar dem i Photoshop och sparade dem som .jpg-filer, då blev färgen helt off. Sparade jag som .png i Photoshop eller som .jpg i Paint (!) så blev det rätt. Jätteskumt! På min skärm ser det i alla fall ganska rätt ut på bloggen nu, jag hoppas det ser rätt ut på andra skärmar med!

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Verkligen, jag gillar koraller och detta är inget undantag. :)

   Radera
 2. Fint men förstår vad du menar med färgen. Dock så kan ju pumpor vara lite sådär koralloranga. Måste ju vara så OPI tänkte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant, den är ju ändå såpass orangetonad :)

   Radera
 3. Mer sommar än höst, men väldigt fint!

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!