2014-09-05

China Glaze - Sun Worshipper

Vad säger ni, ett sista neonryck innan jag tar höst på riktigt? Detta lack bar jag förvisso för ett par veckor sedan men det har inte kommit upp förrän nu, Sun Worshipper från China Glaze. Lacket kom med kollektionen Poolside sommaren 2010, och är ett neonlack med en gulorange ton. Ber om ursäkt för totalt värdelösa bilder, jag lyckades inte fånga färgen med min kamera över huvud taget, det ville bara se gult ut...



Det är alltså klart mer orange och klart mer neonigt än vad mina bilder visar. Jag hade fått för mig att lacket var skirt sist jag målade med det så här har jag lagt två lager ovanpå vitt, men kan inte säga på rak arm om detta var nödvändigt. Ska testa igen utan underkläder nästa gång. Formulan är väldigt tunn i alla fall, och det blev lite flammigt och strimmigt. Inte helt på topp alltså. Torkar snabbt. Överlack fick bistå med att jämna ut lacket, och då blev det helt okej. En trevlig neonfärg alltså, men formulan lämnar lite att önska.

5 kommentarer:

  1. Det här lacket är så härligt galet! Formulan är ju rätt kass, men färgen gör det värt det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är jättefin, väldigt synd på formulan bara!

      Radera
  2. Ett sista neonryck låter bra, detta är superfint!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag gillar det verkligen, precis som de flesta neoner, men nu banar jag nog väg för höstigare färger :)

      Radera
  3. Det här lacket är så snyggt! :D

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!