2014-05-25

Barry M - Mist

EU-val idag, visst går ni och röstar? Jag ska gå alldeles strax och lägga min röst, jag tycker politik är väldigt intressant och viktigt, så för mig är det självklart att rösta. På vad jag röstar låter jag dock vara osagt, då jag vill hålla den här bloggen fri från politiska åsikter och bara fokusera på det den är skapt för, nämligen nagellack och sådant. Politik väcker ju, kanske som sig bör, mycket känslor och jag föredrar om de känslor som väcks här endast handlar om hat eller kärlek mot olika lack och inte mot partier eller åsikter. Sen att jag pratar ihjäl folk omkring mig med politiksnack i övrigt är en annan sak ;) De får nog köpa öronproppar för att stå ut med mig detta supervalår...

Nå, men hoppas ni röstar i alla fall, oavsett vad ni röstar på, och utnyttjar er möjlighet att påverka! Tillbaka till rätt ämne för bloggen nu - idag visar jag ett av Barry M-lacken jag visade i min lilla Asos-haul tidigare i veckan. Detta är Mist från deras Silk Nail Effects-kollektion, ett ljust blått lack med pärlaktigt silverskimmer i. Lacken från denna kollektion torkar lite satinmatt för att få en effekt som då ska se ut som silke.


När jag började måla på detta så såg det ut att bli rejält med penseldragsmärken i lacket, så jag blev lite orolig där. De försvann dock när lacket torkade ner till den matta ytan. På mina bilder har jag två lager och det täckte på de flesta naglar, kanske att någon hade behövt ett tredje men det orkade jag inte måla dit.


Lacket var lagom tjockt och lätt att måla med. Man ska ju inte använda överlack på dessa om man vill behålla den matta effekten, så jag var beredd på väldigt seg torktid, men den var helt okej faktiskt. Det blir snabbt så pass torrt att det går att röra lätt vid lackets yta, men är fortfarande lite stöttåligt en tid efteråt, dock inte orimligt länge.


Ett rätt trevligt lack, allt som allt. Fin färg och jag gillar finishen (gillade den dock inte innan den torkat då den såg alldeles för frostig ut). Får prova dra på överlack på detta sen och se hur jag ställer mig till det i glansig variant också!

2 kommentarer:

  1. Röstat och klart! Håller verkligen med dig, det är inte svårt att sätta sig in i politiken vart fjärde är och pallra sig i väg till vallokalen! Superfint sommarlack du visar :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det är det verkligen inte, tycker det är så viktigt att ta vara på möjligheten vi har att påverka, eftersom den möjligheten ju trots allt inte finns i alla länder i vår värld :) Tack!

      Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!