2014-05-19

Zoya - Chyna

Hej på er! Blev visst inte så mycket bloggande de senaste dagarna. Har haft fullt upp och det lär vara så fortsatt ett tag framöver. Men idag ska jag visa er en snygging i alla fall! Detta är Chyna från Zoya, från deras PixieDust-linje med texturlack närmare bestämt. Chyna är en mörk röd fullproppad med ljusare röda glitter som lyser upp fint i lacket även när det torkat.


Här har jag två lager som torkade snabbt. Mina bilder gör inte lacket rättvisa, det är så himla mycket finare i verkligheten! Det gick inte så lätt att fånga hur de ljusröda glittren liksom lyser upp i hela lacket. En suddig bild så ni kanske får en aning om det, även om den inte är helt representativ:


Detta är det första PixieDust-lacket jag provar från Zoya och jag är inte besviken. Har inte alls tröttnat på texturtrenden utan ser gärna att den håller i sig. Zoya håller hög kvalitet som vanligt, och Chyna är en riktig skönhet - detta lack lär jag definitivt använda fler gånger.För övrigt så verkar sommaren ha kommit hit ordentligt nu, eller vågar jag säga (skriva) det högt? Lär väl börja snöa imorgon bara därför... Men så underbart när det är varmt ute, nu har vi över 20 grader fast vi har kommit in på kvällskvisten. Jag blir så glad i hela kroppen. Nu ska jag ta och äta lite raggmunkar för första gången i mitt liv, och kolla senaste avsnittet Game of Thrones. Hoppas alla får en trevlig kväll!

3 kommentarer:

  1. Wow så snyggt. Nu känner jag att jag måste köpa en själv

    SvaraRadera
  2. Wow så snyggt. Nu känner jag att jag måste köpa en själv

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!