2014-05-11

Nail art Sunday - Regn

Hej på er! Jag tänkte egentligen inte vara med på Nail Art Sunday idag då jag inte hade tid/ork att börja trixa med någon nail art. Men så såg jag att temat för veckan var regn, och jag hade ju faktiskt i dagarna gjort en layering som kanske kan liknas vid regn litegrann? Vi får väl hoppas att Lela godkänner det!

Det är i alla fall Zoyas Tallulah som jag visade igår som bas. Sen har jag lagt Grace Tweed i en glittergradient ovanpå, som är ett av lacken från L'Oréals Le Vernis Top Coats-serie. Ett lack med små, matta strängglitter i vitt och blått i en klar bas. Det kanske kan se ut lite som regn, om man kisar lite? ;) Möjligen det tråkiga snöblandade regn som vi haft här större delen av maj månad. Sjukt deprimerande.
Lite om lacket, glittret i Grace Tweed har lite svårt att släppa penseln, så det blev en del duttande för att få till detta. Men det blev bra till slut ändå! Om ni vill se fler regninspirerande manikyrer idag så kan ni kika in hos LeLack!

7 kommentarer:

 1. Vilken bra regntolkning! Gillar den jättemycket, och strängglittret var hur fint som helst i sån här lagom dos ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om du valt det medvetet, men det är verifiering påslagen på dina kommentarer, det är lite extra jobbigt att kommentera då. Om du inte absolut vill ha den funktionen rekommenderar jag dig att stänga av den!

   Radera
  2. Tack så mycket! :) Ojdå, verifiering skulle inte vara på, tack för att du uppmärksammade det! Har tagit bort det nu! :)

   Radera
 2. Funkar alldeles utmärkt som regnkonst och härliga färger ihop! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja blått passar så bra att blanda olika nyanser av tycker jag :)

   Radera
 3. Perfekt regntolkning! Jag gillar de här korta matta strängglittren som denna! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja jag är också himla förtjust i dem, det blir inte lika "spretigt" då :)

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!