2014-05-16

Make Up Store - Madeleine

Solen ville först inte visa sig idag, så jag tänkte inte vara med på Kerstins holofredag först. Men så kom den fram, så då målade jag om naglarna snabbt som vinden och kunde delta ändå :) Holo kommer ju faktiskt inte riktigt till sin rätt om inte solen skiner.

Idag visar jag ett av de holografiska lacken från Make Up Store, ljust beigerosa Madeleine. Har haft såna appliceringsproblem med Make Up Stores hololack förr om åren så jag har dragit mig för att använda dem - jag visste inte att en Aqua Fix-bas var så viktig! Så för några månader sedan så införskaffade jag en sån, och plötsligt så var de, och alla andra hololack, som en dröm att måla med! En helt ny värld som öppnade sig ;)


På bilderna ser ni två lättmålade lager av Madeleine ovanpå Aqua Fix. Blev rätt bra täckning, hade kanske kunnat slabba på ett lager till men för mig räckte det nog såhär. Jämnt och bra, fina regnbågar, dock kanske inte de starkaste i världen men väldigt fina.


Regnbågarna kommer fram rätt bra i lite halvskymt solljus också, som ni ser på bilden ovan. De kan även anas i skugga, även om de såklart inte är jättestarka då. Bilden nedan är fotad under LED-lampa innan solen kom fram, då kommer ju regnbågarna fram mycket mer såklart eftersom ljuset blir så starkt, kan ju vara kul att se hur de presterar till max också!Slutligen en bild på hur lacket ser ut i mulet dagsljus. Skymtar lite regnbågar där, men de syns inte så mycket, dock kommer den fina basfärgen fram mer istället. Väldigt förtjust i färgen, den är diskret och elegant, och sen kommer regnbågarna fram i starkare ljus. Blir så glad av holos :)

16 kommentarer:

 1. Fint :) jag va inte heller säker på att hänga på holofredag innan idag men jag jagade rätt på solen ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vad härligt att den kom fram till slut!

   Radera
 2. Jättefint lack, trivs också i Madeleine, fin holoeffekt men en vilsam och sofistikerad färg att vila ögonen på.

  SvaraRadera
 3. Madde är ju en klassiker och kanske min favorit bland nude-holon.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag har sett den på andra men inte kommit mig för att köpa den själv förrän nyligt. Ångrar inte köpet i alla fall!

   Radera
 4. Snyggt!! Jag gillar verkligen sånna här diskreta lack som ändå har en wow-effekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker också om dem, diskreta men med en liten twist :)

   Radera
 5. Nämen hej snygging! Verkligen vackert!

  SvaraRadera
 6. Härligt med sol! Vilka fina regnbågar du visar!

  SvaraRadera
 7. Visst är det magiskt med Aqua Base! Jag slet som ett djur med superholona innan jag fattade att jag skulle använda detta, det gör sån sjuk skillnad! Madeleine är så vansinnigt snyggt, älskar det lacket innerligt och har förresten systerlacket Siw just nu:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, helt annat än den envisa kamp jag fått föra tidigare mot hololacken ;) Siw är ju också superfint, har också det men har inte provat det på Aqua base ännu, dags att göra det snart kanske!

   Radera
 8. Får jag fråga vilken kamera du använder till att ta bilderna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder bara min mobilkamera (iPhone 5), blir inte de allra bästa närbilderna men det är fullt dugligt!

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!