2014-05-07

Zoya - Ivanka

Till dagens gröna onsdag bjuder jag på en gammal goding. Detta är Ivanka från Zoya, som kom med Sparkle-kollektionen sommaren 2010. En väldigt härlig kollektion måste jag säga, jag har två lack till från den också, turkosa Charla och rosa Gilda. Skulle mycket väl kunna tänka mig att inhandla de resterande tre också.


Ivanka är ett grönt lack fullproppat med guldfärgade och gröna glitterpartiklar, lite som någon typ av metalliska glassflecks? Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva finishen. Sparkle-kollektionen gör skäl för sitt namn i alla fall, för det gnistrar ordentligt om det. Jag hade svårt att fånga på bild hur mycket det sprakar om detta tyvärr, det är bättre i verkligheten än på mina bilder. Det känns liksom lyxigt på något vis, och jag älskar verkligen detta. I vissa vinklar anar man en lite duokrom effekt, där lacket drar lite mot blått, vilket jag försökte fånga här nedan:


Den normala färgen är dock den som syns på den översta bilden, inte så mycket blågrönt alltså. Allt som allt målade jag tre lager för full täckning. Borttagningen är lite besvärligare än ett vanligt kräm- eller skimmerlack, men inte så jobbigt som med ett glitterlack. Fick också de där glitterpartiklarna över precis hela händerna och de var lite luriga att få bort ordentligt. Men det var det nog värt för ett såhär fint lack!

Kika in hos Karin för fler gröna skönheter idag :)

9 kommentarer:

 1. Det där är ju hur fint som helst! Underbar grön färg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är nog ett av mina favoritlack i den gröna kategorin! :)

   Radera
 2. Svar
  1. Älskar det också, förstår inte varför jag inte använt det på så lång tid, det är ju så underbart fint!

   Radera
 3. Heeelt underbart!! Jag bara älskar Zoyas glassfleck-lack.

  SvaraRadera
 4. Så grymt snyggt! Måste bära mitt snart igen!

  SvaraRadera
 5. Va fint detta va! Jag äger inga zoya so far och det borde ju ändras :D

  SvaraRadera
 6. Det här är så snyggt! Jag har alla Sparkles men har inte burit dem på jättelänge, måste försöka göra det snart...

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!