2014-05-13

Plötsligt händer det!

Igår damp ett paket ner i min brevlåda som jag helt hade gett upp hoppet om att någonsin få hem. Jag beställde nagellack från en sida som heter MBeautyLounge i januari (!) då de har billiga Zoya och OPI, och de kom inte fram förrän igår. Jag har beställt från dem förr, och det brukar ta tid att få lacken därifrån (upp till 6 veckor har det tagit för mig, gick dock mycket snabbare när jag bodde i England), men jag tänkte att det kan vara värt väntetiden. Trodde dock inte den skulle bli såhär lång... Nästan 4 månader tog det. Jag har mejlat dem två gånger angående detta också, första gången efter ca 2,5 månader för att höra om paketet verkligen var skickat och så. Fick bara svaret att internationella ordrar kan ta lång tid. Hörde av mig igen för ett par veckor sedan och meddelade att leveranstiden gått långt över deras maxtid (som är 60 dagar) och bad dem om hjälp att antingen spåra paketet eller skicka ett nytt. På detta bemödade de sig inte ens att svara, så jag gav egentligen upp på mina lack och tänkte att jag slängt mina pengar i sjön.

Men nu är de här i alla fall, efter en evighets väntan! Förvisso saknades ett lack, så har det varit varje gång jag beställt från MBL, och så får man då ett tillgodokvitto på summan till nästa order. Börjar misstänka att de utstuderat gör så för att man ska beställa en gång till... Men nu blir det inget mer med det. De pengarna får helt enkelt gå till spillo för jag orkar inte tjorva med den sidan mer, jag får hitta något annat ställe att beställa från.

Här är i alla fall lacken jag fick hem, 4 st Zoya och 5 st OPI:

Zoya Dream, Channing, Carter och Chyna
OPI Kiss Me At Midnight, Wonderous Star, Minnie Style, Ski Slope Sweetie och My Vampire is Buff
Det lack som saknades var Zoya Tallulah som jag visade häromdagen - det beställde jag ju från Eleven.se förra veckan eftersom jag hade en rabattkupong och inte trodde att detta paket någonsin skulle dyka upp. Tur i oturen att det var just det lacket som saknades i den här beställningen då! Är det något ni känner er sugna på att se först? Nu är ju förvisso många av dessa lite mer höstiga/vintriga lack då det var mera den färgskalan jag var inne på i januari, men de flesta funkar ju året runt ändå. :)

6 kommentarer:

 1. Jag vill se det röda OPI lacket eller det lila zoya :)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill också ha Pixie Dust! Fast ska inte beställa därifrån, hu vilken lång leveranstid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tog verkligen länge, blir nog att beställa från eBay nästa gång för mig!

   Radera
 3. Älskar verkligen zoya färgerna. Har faktiskt aldrig hört talas om den hemsidan men kanske ngt att titta på. Jag kanske beställer lite nagellack till jul. Då kommer de lagom till december.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja man får vara ute i god tid om man ska beställa därifrån. Skulle nog rekommendera att hitta en annan webshop, eller beställa från eBay kanske.

   Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!