2014-05-26

Depend - 299

Hej på er! Idag tänkte jag visa ett gammalt lack som nog inte går att få tag på längre, hoppas det inte gör något! Detta är i alla fall nr 299 från Depend, ett lack som kom med deras vårkollektion 2012. Jag vill minnas att det var ett av de populärare lacken från den kollektionen, för jag tror den visades flitigt på en massa nagelbloggar då. Det är i alla fall ett cremelack i en lavendellila nyans som går i lite blåare, dovare ton än vad vi kanske är vana vid.


Formulan var ganska tjock (som Depends krämlack har en tendens att vara) men det är väldigt välpigmenterat och täcker bra på ett lager, vilket är vad ni ser på bilderna. Med enbart ett lager så syns dock lite ojämnheter i naglarna, så om man inte har helt släta naglar så kanske det är lämpligt att måla två lager ändå.Jag hade detta lack som bas under Minnie Style-lacket från OPI som jag visade för ett tag sedan. Tyckte att färgerna gjorde sig bra ihop, och det är ju alltid trevligt att bara behöva måla ett lager av baslacket.


Nr 299 får tummen upp av mig i alla fall! Lite tråkigt att det inte går att köpa längre, men man kan ju inte få allt här i livet.

3 kommentarer:

  1. Tror att de kan ha en färg som påminner om den.

    SvaraRadera
  2. Tror att de kan ha en färg som påminner om den.

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!