2014-05-02

Colorama Color Show - Wine Shimmer

Härliga fredag! Fast jag trodde det var söndag först, blir helt dagvill med röda dagar och festligheter mitt i veckan. Idag visar jag ett lack ur arkivet, detta är Coloramas/Maybellines Wine Shimmer som jag spontanköpte för något år sedan i tron att det skulle vara mycket finare än vad det egentligen var.


Wine Shimmer är för det första inte ens vinröd, som man kan tro av namnet, utan snarare någon slags hallonrödrosa. Köpte den inte så mycket för färgen som för det prismatiska glittret som syns väldigt tydligt i flaskan, men tyvärr blev det väldigt osynligt på naglarna. Det liksom drunknar i jellybasen och vill inte riktigt komma till sin rätt, inte ens i solljus.


Det bör dock sägas att glittret syntes tydligare i verkligheten än vad jag lyckades fånga på mina bilder, så nu ska jag inte vara alltför orättvis mot detta lack. Formulan var bra, och här har jag tre lager. Gillade penseln också. Hållbarheten var däremot inte den bästa, lacket började chippa väldigt snabbt. Här får ni se en suddig bild också, då kan man ana lite glittersprak där i nånstans:


Så nja, allt som allt inte något toppenlack. Hade glittret synts mer hade det nog kunnat rädda detta, men nu faller det ganska platt tyvärr. Nåja, alla lack kan ju inte vara fina!

2 kommentarer:

  1. Fin färg tycker jag. Men visst är det trist när flaskan lovar något som sedan inte syns på naglarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är ju lite tråkigt när man får såna förväntningar på lacket som inte uppfylls sedan.

      Radera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!