2014-04-25

China Glaze - Infra Red

Fredag och solen skiner, då passar det ju bra att vara med på Holofredag hos Skimmerskuggan!

Idag visar jag Infra Red som kom med Hologlam-kollektionen från China Glaze för något år sedan. Det är ett magentafärgat lack med holoeffekt, men som bildar ganska mjuka och svaga regnbågar så det är inte något "in your face"-holo. Däremot ger det lacket ett fint djup.Formulan är ganska tjock och lite svårmålad, jag lyckades kladda en hel del. Slutresultatet blir dock jämnt och bra trots detta. Ni ser två lager här (fast det räckte nästan med ett), med MUS Aqua Fix som bas, och Seche Vite som överlack. Det torkar lite matt, så ett överlack är ett måste om man vill få fram glansen.


Detta var det enda Hologlam-lack som jag köpte, jag blev lite besviken på den svaga holoeffekten. Jag gillar starkare regnbågar i mina holografiska lack, ska det va' så ska det va' liksom. Men jag gillar Infra Red för det, kanske bara inte så mycket som jag hade trott! Färgen är för övrigt fin även i svagare ljus:


Ikväll vankas det fest med 80-/90-talstema här hos oss. Ska bli trevligt! Hoppas ni alla får en bra helg :)

2 kommentarer:

  1. Älsk på det, det är favoriten i hela kollektionen. Så fin och djup färg!

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Jag gillar verkligen hela hologlamkollektionen.

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!