2014-04-11

Color Club - Cloud Nine

Blev inget inlägg igår då jag satt i skolan från 9-18.30 ungefär, och sen var jag tvungen att göra ännu mer på kvällen hemma... Stressigt såhär innan påsk! Men nu är det fredag, solen skiner och jag har holografiska regnbågar på naglarna! Idag visar jag ett holografiskt lack från Color Club vid namn Cloud Nine. Kolla in hos Skimmerskuggan idag om ni vill se fler fina regnbågar!


Cloud Nine är ett ljust lilarosa lack med stark holografisk effekt. Täcker nästan helt på ett lager, men jag drog på ett andra lager för att vara på den säkra sidan. Bra formula, inte för tjock och inte för tunn. Som med de andra holografiska lacken från Color Club så behövs ingen Aqua Base (fast jag har det här ändå), de blir inte flammiga eller lämnar kalfläckar efter sig när man målar.


Superfint i solen med ordentliga regnbågar! Det är väldigt fint i skuggan med, då syns basfärgen mer när inte regnbågarna tar över:


Jag upplever också att Color Clubs holografiska lack håller bättre än t.ex. FNUGs eller Make Up Stores, och det är ju såklart ett plus. Gillar verkligen detta lack!


Nu ska jag ut på stan i solen, hoppas ni alla får en bra helg!

2 kommentarer:

  1. Åh det där är så fint! =) Både färgen som är en sån där vårfärg jag gärna drar på tipparna och regnbågarna skäms inte för sig alls!

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!