2014-04-14

Kicks Nail Polish - Greek Mosaik

Denna Blå Måndag så tänkte jag visa ännu ett lack från Kicks vårkollektion, nämligen Greek Mosaik som kom i den mindre varianten av Kicks lackflaskor.


Greek Mosaik är ett ljust och mjölkigt pastellblått krämlack, kanske att det har en liten droppe grönt i sig också, och det ska tydligen kunna vara en dupe till hypade Porcelaine från Dior, fast med ett klart lägre pris. Äger inte Porcelaine så det kan jag inte uttala mig desto mer om. 


Formulan är sisådär, det var rätt skirt och strimmigt men såg bra ut efter tre lager, vilket är vad jag har på bilderna. Målar man försiktigt är det inga problem med strimmigheten, och jag tycker slutresultatet blir väldigt fint. Vårigt och svalt.


Blev inga solbilder idag eftersom det bara är dassigt gråmulet ute. Bör tillägga att jag tycker att lacket ser mycket blåare ut på mina bilder än vad det gör i verkligheten - på mina naglar upplever jag det lite blekare och att det drar lite, lite åt grönt.

Kicks Nail Polish finns online och i butik hos Kicks och kostar 39 kr/8 ml.

In och titta hos Tove på Nail Me under dagen för fler blå manikyrer!

3 kommentarer:

  1. Fina bilder! Höll faktiskt i en sån här flaska men det blev inget köp. Ångrar mig lite nu, det ser jättefint ut på dig!

    SvaraRadera
  2. Vårigt och härligt! Passar dig mycket bra! :)

    SvaraRadera
  3. Jättefina bilder. Blir jättesugen att köpa detta. Kan tänka mig (utifrån din beskrivning) att det kan vara nära Kleancolor - Pastel teal, förutom dioren då (som jag inte heller har). Jag måste leta mig till en kickbutik känner jag :D :D :D

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!