2014-04-27

Marina ränder

Idag är det söndag och Nail Art Sunday hos LeLack, som jag för en gångs skull är med på. Kika in där för fler fina nail arts! Veckans tema var randigt, och jag tänkte direkt på att göra ränderna i lite marint/nautiskt tema. Jag är väldigt förtjust i just marint, och bär gärna kläder i den stilen, särskilt såhär till vår och sommar. Så varför inte ha det på naglarna också?


Gjorde en vit bas på alla naglar, och efter det tejpade jag naglarna med striping tape och målade på med rött och marinblått (som kanske var snäppet för mörk). Varje nagel fick en liten guldaccent med striping tape också. På tummen frihandade jag sedan ett ankare i guld, och så överlack på alla naglar.


Det är första gången (!) jag jobbar med striping tape och även om det var rätt pilligt så blev jag nöjd med resultatet jag fick. Jag orkade dock inte göra detta på högerhanden också, nu sitter jag med enbart vita naglar på den och funderar på vad jag ska hitta på där, haha.

Lacken jag använde:


 • H&M - In it for the game
 • China Glaze - Midnight Kiss
 • Max Factor - Royal Blue
 • China Glaze - Hey Sailor (passande nog)
Hoppas alla får en riktigt bra söndag!

17 kommentarer:

 1. Vad snyggt det blev. Underbar sommarmanikyr - jag längtar efter skärgård, hav och sol när jag ser det! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag fick också en längtan efter havet minsann :)

   Radera
 2. Haha, ja vi hade verkligen tänkt lika kring ränder :) gillar att manikyrerna fortfarande är så olika. Guldaccenterna på dina naglar gillar jag skarpt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite roligt :) Men kul att de ändå blev såpass olika som du säger, det går ju att variera det marina temat en hel del också! Tack! :)

   Radera
 3. Galet fint och inspirerande!

  SvaraRadera
 4. Färgerna är verkligen vansinnigt snygga ihop! Skitsnyggt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag älskar också den kombinationen av färger :) Tack så mycket!

   Radera
 5. Fantastiskt snyggt!! Och om det där är första försöket med striping tejp är jag mäkta imponerad. Mitt första försök blev total pannkaka vill jag minnas. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag förväntade mig faktiskt total pannkaka så jag är mäkta förvånad över hur pass bra det faktiskt gick. Tack så mycket!

   Radera
 6. Roligt med den marina stilen. Jag blir verkligen inspirerad av dig och Zara. Får nog göra något liknande snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad kul att jag kan inspirera någon som annars brukar vara en av mina inspirationskällor! :D Ser fram emot din variant på detta!

   Radera
 7. Jättefint! Ränder blir ju helt perfekta med tejp men det tar sin tid om man ska ha det på alla naglar. Jag brukar köra med 1-2 accentnaglar på vänster och höger ibland när det är något som är sjukt pilligt och jag vet att jag inte kommer orka göra alla naglar :D haha

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det var ju smart, jag får nog också köra på accentnaglar i framtiden om jag ska ha såhär mycket ränder :)

   Radera
 8. This is so pretty manicure :) I Like!

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!