2014-04-09

I♥NP - Mutagen

Idag hakar jag på Grön Onsdag hos Karin med ett väldigt vackert lack som dock var väldigt svårt att fånga på bild, multikroma Mutagen från I♥NP.


Mutagen täcker på tre lager och var en aning tjockt men lätt att måla med. Penseldragsmärken blir det ju alltid i den här typen av lack, men tycker inte de var så farliga här.


Lacket skiftar för det mesta mellan olika gröna och blågröna toner. I vissa vinklar får jag fram en lite kopparaktig färg, ibland tycker jag det ser nästan stålgrått ut, och i vissa vinklar kommer lila, rosa och blått fram. De var dock inte helt lätta att få att fastna på bild.Ett väldigt vackert lack, men jag älskar det inte lika mycket som jag hade trott av någon anledning. Hade kanske hoppats på att de blå och lila tonerna skulle komma fram mer. För det mesta så ser det ut som på de fem första bilderna. Det är dock finare i verkligheten än på bilderna, när man ser färgerna spela över naglarna :)

6 kommentarer:

 1. Ojojoj. Nästan så jag blir stum av beundran - vilket underbart lack!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker verkligen att du fångade färgskiftningen bra! Jättevackert lack, och på bilderna syns ju inga penseldrag alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Nej det var klart mindre penseldrag än vad jag hade räknat med :)

   Radera
 3. Den där är ju så fin, wow.

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!