2014-07-03

China Glaze - Sun-Kissed

Idag blir det neonchock med Sun-Kissed från China Glaze! Jag bar detta under förra veckan när solen tittade fram en sväng. Lacket kom med Summer Neons-kollektionen sommaren 2012 och är en fin neongul med lätt dragning åt grönt, och skimmer som jag upplever som lite guldigt.Färgen är riktigt härlig, men formulan är sisådär. Lacket är lättarbetat och flyter ut fint på nageln, men det är himla skirt. På bilderna har jag fyra lager och då täcker det inte helt, det syntes förvisso mer i verkligheten än på mina bilder. Detta, i kombination med färgen, gjorde att det såg liksom flammigt och "smutsigt" ut och jag trivdes inte alls med det på naglarna när det såg ut så. Nästa gång ska jag lägga vitt lack under så jag bara får njuta av den härliga gulgröna färgen utan att störa mig på flammigheten :)På nedersta bilden ser ni lacket i solljus, då tycker jag skimret framträder mer och lacket får en varmare ton. Kul med skimmer i neonerna från denna kollektion för övrigt, tycker det gör dem lite mer unika än de neoner vi vanligtvis ser.

Hur som helst, jag gillar Sun-Kissed, det har en riktigt härlig färg och finish. Bara jag får ett jämnt och täckande underlag att ha under så blir det nog super :) Då kanske jag slipper måla så många lager också, det är inte världens mest snabbtorkande lack heller så risken är hög för märken och skador i lacket medan det torkar. Såg för övrigt att Fröken Nilsson visade samma lack tidigare i veckan, ni kan ju alltid kika in där och kolla på hennes fina bilder med!

3 kommentarer:

  1. Jag måste plocka fram några neoner också, det här ser så härligt ut!

    SvaraRadera
  2. Vi hade samma "problem" ser jag så vitt under nästa gång och ååh vad vi ska njuta :)

    SvaraRadera
  3. En av mina favoriter från den här kollektionen - tycker det är fantastiskt snyggt!

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!