2014-07-09

Crows Toes - Asterope

Idag ska ni få se en riktig snygging! Asterope från Crows Toes, ett av få indielack jag äger och mitt enda från det märket (men förmodligen inte det sista). Detta kom med en kollektion som heter The Pleiades, vet inte riktigt när den släpptes men vad kan det vara, drygt ett år sedan kanske? Det finns i alla fall kvar hos Edgy Polish om ni är sugna, där kostar det 145kr.

Asterope är ett härligt multikromt lack som skiftar från en kopparbronsig ton till guld, rosa, vinrött och lite grönt, kanske fler färger också.

Formulan kändes lite klistrig när jag tog upp penseln ur flaskan, men förvånansvärt lättmålat ändå väl på nageln. Första lagret blev lite skirt, men sen täckte det bra på andra lagret. Ingen svart bas behövs för att få fram färgskiftningarna.
Det var svårt att få fram alla färger på bild, så det blev lite bildspam idag. Men det är ju ett väldigt vackert lack att vila ögonen på, så det kanske inte gör så mycket. :)

3 kommentarer:

 1. Riktigt läckert och himla fina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den blev genast en favorit! Tack så mycket :)

   Radera
 2. Älskar CrowsToes! Asterope är en riktig snygging!

  SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!