2014-07-16

OPI - You're So Vain-illa

Som jag skrev i gårdagens inlägg så kom ett gäng lack hem till mig häromdagen, bland annat från OPIs Coca-Cola-kollektion, och jag slängde mig direkt över You're So Vain-illa. Tidigare har jag tyckt att sådana här färger är sjukt tråkiga och intetsägande, men nu uppskattar jag dem väldigt mycket. Skönt med lite neutrala färger som omväxling bland sommarens alla galna neoner och färgstarka lack.

You're So Vain-illa är i alla fall ett ljusbeige, "vaniljfärgat" cremelack som drar lite åt brunt/gult, inspirerat av Vanilla Coke (som jag avskyr, vanlig Cola ska det vara!). Trodde inte den skulle passa min hudton så bra men jag tycker det funkar.

Här har jag tre lättmålade och snabbtorkande lager (fast hade nog klarat mig på två egentligen). Inget överlack har jag på, det torkade så snabbt av sig självt och det var ändå rätt glansigt, så jag tyckte inte att det riktigt behövdes. Ett riktigt bra lack i den mer neutrala kategorin!

1 kommentar:

  1. Nej jag är inte övertygad, förstår inte riktigt vad ni ser i denna faktiskt... Fast man kanske kan ha den om bas för neon:)

    SvaraRadera

Your comments make me happy! I answer them here, so check back if you want, or you can also contact me through e-mail if you want to ask me a specific question :) Thanks!